Kuhinje po mjeri

Posebno mjesto Vašeg doma je kuhinja, najkompleksniji i najzahtjevniji dio, kojem  treba posvetiti posebnu pažnju prilikom uređenja.

U pravilu je uređenje  i budući izgled kuhinje određen položajem postojećih instalacija (vode, struje, dimnjaka…) tako da u startu moramo obratiti pažnju na tehničke detalje koji su već definirani položajem hladnjaka, pećnice, ploće za kuhanje, nape… Potrebno je također voditi računa o rasporedu radnih površina koje nam uvelike olakšavaju samo kuhanje i održavanje kuhinje.

Kada akceptiramo tehnički dio, zadovoljimo funkcionalni pristup, onda možemo krenuti ka osmišljavanju i dizajniranju kuhinje, njenom izgledu, vrsti materijala, dekorima i bojama. Bilo da se odlučite za unidekore ili drvne dekore, na raspolaganju su Vam sve vrste pločastih materijala: iveral, acryl, medijapan folija, medijapan lakirani, masiv i to u velikoj paleti boja, dok od radnih ploča možete izabrati iveral radne ploče, compact radne ploče, kamen, kaljeno staklo, kompozitne materijale getacore, kerrock…

Svaku vrhunsku unikatnu kuhinju odlikuju i vrhunski okovi i izvlačni mehanizmi. S ponosom ističemo “Blum” koji je radi odličnih tehničkih performanci i  inovativnih rješenja za podizno preklopne sustave, naš odabir br. 1 prilikom opremanja kuhinja.

Na Vama je da odlučite! A ako ne možete sami, naše ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi, da svojim savjetima i višegodišnjim iskustvom, zajedno sa Vama osmisli i izradi kuhinju koja će biti istovremeno funkcionalna i elegantna, koja će biti Vaš ponos i odraz Vašeg stila i načina života.

3D vizualizacija interijera

Vlastite projekte i namještaj prezentiramo fotorealističnim 3D vizualizacijama, čime klijentima dajemo mogućnost da osjete vlastiti prostor i prije početka radova. 

Upravo ovo nam omogućuje da svoj proizvod što bolje predstavimo klijentu i tako što preciznije uskladimo želje klijenta i predstavljeni proizvod ili prostor.

Vidi više