Renoviranje stanova

Bilo da ste vlasnik kuće ili stana,kroz određeni vremenski period,vaš način života se mijenja i javlja se potreba za preuređenjem vlastitog stambenog prostora…
Tu sada nastaju problemi! Prvo, niste sigurni i nemate ideju kako osmisliti vaš stari – novi životni prostor. Koga angažirati na tom poslu? Kako objediniti i uskladiti sve vrste djelatnosti? Koliko će to koštati? Koliko će to trajati?

bINTERIJERI Vam nudi kompletno rješenje.

Zajedno s Vama, naše stručno osoblje osmislit će Vaš novi životni prostor uvažavajući Vaše navike, potrebe i želje.
Ponudit ćemo vam najkvalitetnije rješenje s osobitim naglaskom na praktičnost, suvremenost i estetiku. Poštovat ćemo svaki vaš prijedlog i sugestiju, a istovremeno sačuvati osobnost vašeg doma.

Samim tim što naša tvrtka objedinjuje sve djelatnosti koje se nalaze u procesu gradnje ili renoviranja, Vaš izbor je jednostavan. Bilo da se radi o elektroinstalacijama, vodoinstalacijama, grijanju, rashladnom sistemu, portafonskom sistemu, suhoj gradnji (knauf), keramici, oblaganju podova ili bojanju zidova, uređenje vašeg doma izvršit ćemo na najkvalitetniji način i u najkračem mogućem roku.

Izdvojeni radovi

Zatražite ponudu

3D vizualizacija interijera

Vlastite projekte i namještaj prezentiramo fotorealističnim 3D vizualizacijama, čime klijentima dajemo mogućnost da osjete vlastiti prostor i prije početka radova. 

Upravo ovo nam omogućuje da svoj proizvod što bolje predstavimo klijentu i tako što preciznije uskladimo želje klijenta i predstavljeni proizvod ili prostor.

Vidi više