3D vizualizacije

Vlastite projekte i namještaj prezentiramo fotorealističnim 3D vizualizacijama, čime klijentima dajemo mogućnost da osjete vlastiti prostor i prije početka radova. 3D modeliranjem, kao moćnim alatom, pretvaramo vlastite ideje i dizajn u objekte koji se zatim vizualizacijom unose u prostore klijenata, sa dodanim detaljima i ambijentalnom atmosferom upotpunjenom sa rasvjetom tvore poseban doživljaj. Upravo ovo nam omogućuje da svoj proizvod što bolje predstavimo klijentu i tako što preciznije uskladimo želje klijenta i predstavljeni proizvod ili prostor.

Vizualizacije izrađujemo i kao uslugu za arhitekte, građevinske tvrtke, tvrtke koje se bave prodajom nekretnina (radi prezentacije mogućnosti objektata koji su predmet ponude), kao i privatne naručitelje koji žele doživjeti i bolje shvatiti svoj budući dom ili njegov interijer i eksterijer koji izgrađuju ili adaptiraju.

3D vizualizacija interijera

Vlastite projekte i namještaj prezentiramo fotorealističnim 3D vizualizacijama, čime klijentima dajemo mogućnost da osjete vlastiti prostor i prije početka radova. 

Upravo ovo nam omogućuje da svoj proizvod što bolje predstavimo klijentu i tako što preciznije uskladimo želje klijenta i predstavljeni proizvod ili prostor.