Ugradbeni ormari

Ugradbeni ormari neizostavni su dio svakog moderno opremljenog  doma jer čine život jednostavnijim, organiziranijim, lakšim i komfornijim. Uz ove ormare u Vašem domu, problemi jednostavno nestanu! Jedan ugradbeni ormar mijenja dva klasična ormara, koji se nerijetko sastoje od jednog vješanja i polica u donjem i gornjem dijelu, a iznad stropne stranice slažemo stvari koje skupljaju prašinu i paučinu. U ugradbenom ormaru sve su stvari  na svom  mjestu, složene i raspoređene kako Vama odgovara, bilo da gardarobu vješate, slažete na police ili odlažete u ladice. Ovaj je ormar uvijek čist, uredan i sve vam je na oku i na dohvat ruke. Na taj način štedite svoje vrijeme, svoj prostor i samim tim  osiguravate sebi više zadovoljstva i više vremena za uživanje i opuštanje.

Prostor u svom stanu možete maksimalno iskoristiti, jer ugradbene ormare radimo od zida do zida i od poda do stropa. Svaki milimetar bit će iskorišten i i maksimalno prilagođen Vašem načinu života.

Zamislite ugradbeni ormar u svojoj sobi, dječjoj sobi ili hodniku, izaberite dekor i boju, ili ako nemate ideju, samo zatražite rješenje  od našeg stručnog tima. Prema Vašim željama, a uz naše sugestije osmislit ćemo ormar koji će biti u isto vrijeme funkcionalan i lijep, a spremit ćemo u njega sve stvari koje ste zamislili.

3D vizualizacija interijera

Vlastite projekte i namještaj prezentiramo fotorealističnim 3D vizualizacijama, čime klijentima dajemo mogućnost da osjete vlastiti prostor i prije početka radova. 

Upravo ovo nam omogućuje da svoj proizvod što bolje predstavimo klijentu i tako što preciznije uskladimo želje klijenta i predstavljeni proizvod ili prostor.

Vidi više